Nieuws

Werklui bedanken horecazaken Oude Dorp Amstelveen voor ongekende gastvrijheid

Werklui bedanken horecazaken Oude Dorp Amstelveen voor ongekende gastvrijheid

Amstelveen - De werklui die zich begin dit jaar wekenlang in het zweet werkten voor de renovatie en herinrichting van het Oude Dorp in Amstelveen, zijn dermate onder de indruk van de gastvrijheid van de horecazaken tijdens hun werkzaamheden dat zij de horeca-ondernemers hebben bedankt met een brief en een bijzondere attentie.


'Zelden zijn wij zo verwend', meldt de Mijdrechtse aannemer Fronik Infra B.V. in een bedankbrief. 'En dat in een tijd dat de horeca het al zo zwaar te verduren heeft. Wij nemen ons petje voor jullie af.'

Wederzijdse waardering

De bedankbrief is geschreven namens alle medewerkers die het werk aan de straten en het riool hebben uitgevoerd. De horecazaken kunnen het bedankje meer dan waarderen. 'Geweldig', zegt Ferry van Gusto Wolrd of Pizza. Ook Jessica Snoek van The WineKitchen spreekt van een prachtige attentie: een chocoladeblok met een een print van het vernieuwde Oude Dorp.

choco (1).jpg

Vanaf begin dit jaar werd het Oude Dorp van Amstelveen volledig opnieuw ingericht. De horecazaken trakteerden de werklui bij tourbeurt op gratis hapjes en lunches.

harde_werkers_oude_dorp (1).jpg
De werklui tijdens een van de traktaties.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz