Nieuws

'VR' in Museum Jan van der Togt: 'Stap in een schilderij'

'VR' in Museum Jan van der Togt: 'Stap in een schilderij'

Amstelveen – Museum Jan van der Togt in het Oude Dorp biedt museumbezoekers op zaterdag 25 mei 2019 de mogelijkheid om gratis virtual reality workshops te volgen.


Bij de huidige tentoonstelling ‘Almost Unreal – Willem van Veldhuizen’ is een VR-beleving ontwikkeld door Organism Studios. Met de VR-bril op, stap je in een schilderij van Willem van Veldhuizen en waan je je in een andere realiteit. De ontwikkelaars van deze unieke educatieve tool, nemen de deelnemers van de workshop mee in het onderdeel interactie binnen VR. Om de beurt kunnen bezoekers met virtuele bouwblokken constructies maken en verschillende interacties toevoegen. De rest van het publiek kan alles wat er op de bril te zien is op een beeldscherm volgen.

Op zaterdag 25 mei 2019 zijn er om 13.30 en 15.00 uur gratis virtual reality workshops in Museum Jan van der Togt. Een workshop duurt circa 45 minuten. De virtual reality workshops zijn onderdeel van 24H Amstelveen. Aanmelden voor een workshop: info@jvdtogt.nl. Meer informatie is te vinden via www.jvdtogt.nl


Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz