Nieuws

Spanning en drukte bij opnames 'Tussen Kunst & Kitsch' in Amstelveen

Spanning en drukte bij opnames 'Tussen Kunst & Kitsch' in Amstelveen

Amstelveen - In Museum Jan van der Togt in het Oude Dorp van Amstelveen zijn gisteren opnames gemaakt voor het tv-programma 'Tussen Kunst & Kitsch' (AVROTROS).


De kaartjes voor de opnamedag waren in recordtijd uitverkocht en diverse Amstelveners kwamen met uiteenlopende objecten naar het museum, waar ze deze konden laten beoordelen door experts.

Of er pareltjes tussen zaten zal duidelijk worden in het najaar. Dan wordt de Amstelveense opnamedag uitgezonden door AVROTRO; meestal zit er ongeveer een half jaar tussen de opnamedag en de uitzending.

Veel bezoekers ervaarden de opnamedag als bijzonder leuk vanwege de uitgebreide interesse van de kenners in de objecten (of het nu kitsch of kunst was). Voor diverse Amstelveners was het natuurlijk spannend of hun object van bijzondere waarde was en hoeveel de waarde bedroeg.

Het is niet de eerste keer dat Tussen Kunst & Kitsch een opnamedag houdt in Amstelveen. Enkele jaren geleden deed het tv-programmadag het Cobra Museum voor Moderne Kunst in het Stadshart aan.

Meer informatie over tussen Kunst & Kitsch is te vinden via de website van AVROTROS.

Foto boven MK / Foto onder: RF

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz