Nieuws

Seizoensopening Poel’s Up

Seizoensopening Poel’s Up

Amstelveen - Begin 2017 verhuisde het veelbesproken drijvende zwembad van de Amstel naar de Poel. Al twee seizoenen heeft Amstelveen kunnen genieten van Poel’s Up. Een unieke buitenlocatie met horecavoorziening, dat ruimte biedt aan tal van activiteiten. ‘We hebben dit jaar nog meer mogelijkheden en zijn klaar voor een succesvol derde seizoen’, aldus eigenaar Rob de Ruyter.


Met een prachtige warme lente en zomer 2018 achter de rug spreken Rob en zijn vrouw Melissa vol enthousiasme over het nieuwe seizoen. Melissa: ‘Op 13 april gaan we of­ficieel open en we starten op zondag 14 april meteen met een barbecue. Poel’s Up blijft tot maximaal half oktober open.’

Kids bootcamps

Je kan bij Poel’s Up terecht voor de leukste kinderfeestjes (van SUPPEN tot zwemmen en van knutselen tot kruidentocht). En het aanbod kinderactiviteiten wordt dit jaar aangevuld met zogenoemde Kids bootcamps. ‘Actieve kinderspelletjes in het bos en omgeving, gebaseerd op het bootcampen voor volwassen, maar dan op een speelse manier’, legt Rob uit.

High Tea

Ook kun je dit jaar bij Poel’s Up terecht voor een high tea, voor kinderen én volwassenen. ‘Dat doen we in samenwerking met Oui Patisserie. Voor kinderen bedoeld als kinderfeestje en voor volwassen puur om je een middag in de watten te laten leggen.

Zonnetje op het terras en genieten van heerlijke lekkernijen.’ Reserveren is mogelijk vanaf vier volwassenen of acht kinderen. Poel’s Up is bij mooi weer geopend van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 18:00 uur. ‘Na sluitingstijd zijn we beschikbaar voor bedrijven en particulieren die het leuk vinden een borrel of barbecue bij ons te organiseren. Wij verzorgen, in samenwerking met professionele cateraars, de catering en de barbecue. Sowieso werken we bij Poel’s Up graag samen met lokale ondernemers. Zo schenken we vanaf dit seizoen ook bier van de Naeckte Brouwers.’

Informatie

Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op de website. ‘Laten we hopen dat het dit jaar net zulk weer wordt als afgelopen jaar en kom gezellig langs!’, eindigt Rob. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw event of barbecue (in de avonduren vanaf 25 personen).

Poel’s Up | Laan Nieuwer-Amstel 1B | Telefoon 020 309 03 44 | info@poelsup.nl | www.poelsup.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 38, april 2019

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz