Nieuws

Schilderijen Tjalf Sparnaay in museum JAN écht om op te eten: proeftour i.s.m. horeca Oude Dorp

Schilderijen Tjalf Sparnaay in museum JAN écht om op te eten: proeftour i.s.m. horeca Oude Dorp

Amstelveen - In de laatste maand van de uiterst succesvolle tentoonstelling van 'Tjalf Sparnaay - The Bigger Picture' organiseert Museum JAN van 25 mei tot en met 15 juni een speciale Proefroute in samenwerking met de horeca in het Oude Dorp. 


De foodschilderijen van Sparnaay zijn zo hyperrealistisch dat je er van gaat watertanden. Museum JAN brengt die smaakvolle schilderijen tot leven door samen met de horeca in het Oude Dorp Sparnaay-specials op de menukaart te zetten: van 25 mei tot en met 15 juni zijn bij diverse horecazaken Sparnaay-specials te bestellen.

Proeverijen iedere zaterdag 14.00-16.00 uur
Bezoekers van Museum JAN kunnen bovendien elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur genieten van proeverijen in het museum. De proeverijen in Museum JAN zijn dus op zaterdag 25 mei, 1 juni, 8 juni en 15 juni en worden mede mogelijk gemaakt door Winekitchen at Sea, Gia Gelato, Royal San Kong, La Gare, Café Thijs, Kookstudio De Pantry en Café De Buren.

Menu

Het_Tjalf_Sparnaay_menu[1].jpg

Bij diverse horecagelegenheden (Winekitchen at Sea, Winekitchen at Home & Prenger, Gia Gelato, Royal San Kong, La Gare, Café Thijs, ANNA Amstelveen, Café De Buren, Kookstudio De Pantry, Café Het Wapen van Amstelveen, Gusto) staat in deze maand iets verrassends op het menu met exclusieve Sparnaay-kortingen: van gebak tot rijk belegde broodjes, van ambachtelijk ijs tot de verrukkelijke Tjalf Sparnaay burger.

Museum JAN
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
+31 (0)20 641 57 54
info@museumjan.nl
www.museumjan.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zondag 11:00–17.00 uur.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz