Nieuws

Poel’s Up BBQ-seizoen van start: maak kans op een BBQ-avond Oklahoma

Poel’s Up BBQ-seizoen van start: maak kans op een BBQ-avond Oklahoma

Amstelveen - Poel’s up, de fraai aan de Amstelveense Poel gelegen recreatie,- zwem- en horecagelegenheid is van start gegaan met het nieuwe BBQ-seizoen: natuurlijk met inachtneming van de geldende corona-maatregelen.


Poel’s Up kan door de coronaperiode minder gasten ontvangen en minder feesten en partijen organiseren, maar met de nodige creativiteit en zorg kan Poel’s Up toch enkele, leuke (vooraf te reserveren) arrangementen voor gezinnen aanbieden, zoals een lunch, high wine of een bierproeverij (klik hier voor meer informatie).

Oklahoma BBQ

Een van de arrangementen is ook een speciale Oklahoma BBQ-avond, die dit seizoen van donderdag tot en met zondag is te boeken. Ook met minder gaat de BBQ gewoon door, want de tent is verwarmd, er wordt gezellige muziek gedraaid en leuke activiteiten georganiseerd (volg @PoelsUp via Facebook)

Maak kans op een gratis Gezinsavond BBQ 

In samenwerking met AmstelveenZ verloot  Poel’s Up onder lezers een Oklahoma BBQ- gezinsavond om de start van het BBQ-seizoen in te luiden. De BBQ Oklahama {LINK} biedt een zeer uitgebreide BBQ, waarbij je je buikje vol kan eten en waarbij ook gebruik van het zwembad is inbegrepen: kortom een geweldig leuke avond ga je tegemoet. (Tekst gaat verder onder foto)

bbq2_poel's up.jpg

Hoe maak je kans?

Hoe maak je kans op zo’n gezinsavond? Dat kan door te mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. BBQ Poel’s up: geef aan waarom jij die BBQ-avond wil winnen en uit hoeveel leden je gezin bestaat. De actie staat uiteraard ook open voor stellen zonder kinderen (min. 2 p).

Let wel: Poel’s up volgt nauwlettend de corona-maatregelen en verwacht dat gasten dat ook doen. Zo zijn er looproutes en staan de tafels minimaal anderhalve meter van elkaar en dienen instructies van het personeel te worden opgevolgd.

Reserveren bij Poel's up met AmstelveenZ kortingscode

Wil je niet wachten op de uitslag van de BBQ-actie, dan kan je natuurlijk nu ook al betaald je plekje reserveren  voor de BBQ Oklahoma (32,50 p.p.), of een lunch, een high wine of een bierproeverij. Wanneer je reserveert met de volgende kortingscode dan ontvang je € 4,- korting p.p. op de BBQ (alléén voor volwassenen):  ACTIEAMSTELVEENZ2020  Reserveren kan via de volgende link: http://www.poelsup.nl/reserveren/

Reserveren kan ook telefonisch 020-3090344 of per e-mail. Poel’s up doet altijd (telefonisch) navraag of gasten klachten hebben. Indien de gast klachten vertoont kan de gast worden geweigerd uit veiligheidsoogpunt.

Indien je reserveert bij Poel’s up wordt gevraagd naar het gewenste arrangement. Bij binnenkomst zal een host jouw reservering bekijken en de gasten  naar de tafel te begeleiden voor een gezellige avond!

Poelsup_amstelveen_3.jpg

bbq_poelsup2.jpg

poelsup_amstelveen_4.jpg

Altijd genieten bij Poel's up

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz