Nieuws

Ondernemers Oude Dorp trakteren werklui met vaste regelmaat: 'Toppers!'

Ondernemers Oude Dorp trakteren werklui met vaste regelmaat: 'Toppers!'

Amstelveen - Diverse (horeca-)ondernemers in het Oude Dorp zijn dermate onder de indruk van de arbeid die wordt verricht ten behoeve van de facelift, dat werklui met regelmaat worden getrakteerd op een extraatje.


Vandaag trakteerden Royal San Kong op een maaltijd en verzorgde ANNA/bierbrouwerij De Naeckte Brouwers voor een drankje. De traktaties zijn gaandeweg ontstaan, omdat ondernemers al snel danig onder de indruk raakten van de werklui: niet alleen vanwege de noeste arbeid die wordt verricht, maar ook vanwege de snelheid en nauwkeurigheid waarmee wordt gewerkt.

Elke keer is er een andere ondernemer die de werklui trakteert: zaken als Stadspub Du Monde, Lemon Grass, De Pantry, Het Wapen, Damso, The WineKitchen at Home, Bueons Aires, Gusto Haddock: ze doen allemaal mee om de mannen geregeld een hart onder de riem te steken en hen te complimenteren met een maaltijd, een drankje of koffie.

Na de sneeuwperiode van vorige week, waarin de werkzaamheden stil kwamen te liggen, is het werk in het Oude Dorp weer volop hervat en dus ook de traktaties.

oude_dorp_werklui.jpg
Voor de sneeuwperiode werden de mannen nog getrakteerd op erwtensoep

Hoewel de facelift nog niet af is valt het resultaat tot dusver goed in de smaak en kijken ondernemers ongelooflijk uit naar het 'nieuwe' (en natuurlijk vooral coronavrije) Oude Dorp. 'Het wordt echt mooi!'

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz