Nieuws

Nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine is uit!

Nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf 2 oktober wordt de nieuwste editie (Nr. 62) van AmstelveenZ Magazine weer verspreid in Amstelveen en omgeving. Op de cover siert deze maand Mex Vrolijks die zijn naam eer aan doet. De musicalcarrière van de goedlachse Amstelvener gaat hem voor de wind. Hij heeft een hoofdrol te pakken in de musical Dolfje Weerwolfje en reist hiermee door heel Nederland. 


Ook kunnen we deze jonge talentvolle plaatsgenoot binnenkort bewonderen in onze eigen schouwburg.

Wonen Amstelveen

In deze editie onder andere aandacht voor wonen in Amstelveen. We zochten twee segmenten op: we kijken enerzijds naar de grootse plannen voor de realisatie van nieuwe studentenwoningen in Kronenburg en geven anderzijds inzicht in het project Wonen aan De Poel. 

Amstelveen Originals

Ook is er aandacht voor Amstelveen Originals: een campagne waarmee het rijke aanbod op het gebied van cultuur, recreatie, sport en culinair in Amstelveen onder de aandacht wordt gebracht. Zo kan Amstelveen kennismaken met de mensen achter de diverse ondernemingen en instellingen. 

Uiteraard bevat ook deze editie nog veel meer lokale verhalen, columns en rubrieken: uit het hart van Amstelveen. Het oktober-nummer telt 68 pagina's; wij wensen iedereen veel leesplezier! Bekijk hier de digitale versie.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz