Nieuws

Moederdagtip: overheerlijke macarons van ijssalon Gia Gelato

Moederdagtip: overheerlijke macarons van ijssalon Gia Gelato

Amstelveen - Het is komende zondag 9 mei Moederdag: ijssalon Gia Gelato heeft speciaal voor deze dag het ideale verwen-cadeautje: overheerlijke macarons! AmstelveenZ.nl mag drie doosjes (van elk 9 stuks) verloten onder lezers!


Het is natuurlijk leuk om je moeder te verwennen met iets lekkers op Moederdag:  de smaakvolle macarons van ijssalon Gia Gelato, gevestigd in de Dorpsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen, zijn een aanrader.

Gia Gelato heeft een kleurrijk assortiment macarons voor Moederdag met tal van uitgesproken smaken: van red velvet tot dark chocolate en black perry pie: de keuze is reuze (zie hier de Gia Gelato Macaron Smaakfolder).

Breng de ijssalon in het Oude Dorp dus gerust een bezoekje! Meer goed nieuws: het ijs en de macarons van Gia Gelato zijn vanaf heden ook via Uber Eats te bestellen. 

Lezersactie

AmstelveenZ.nl mag voor Moederdag drie dozen macarons (à 9 stuks) weggeven als lezersactie: wil jij kans maken, tag dan diegene die jij op Moederdag zou willen willen trakteren onder dit bericht op onze Facebook-pagina, of stuur een e-mail naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Macarons. AmstelveenZ maakt zaterdag 8 mei 2021 de winnaars bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden)

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz