Nieuws

Koudijs tijdens de lockdown

Koudijs tijdens de lockdown

Amstelveen/Amsterdam – Firma Koudijs heeft vanwege de lockdown de deuren van de winkels gesloten, maar Koudijs is gedurende de normale openingstijden telefonisch en per e-mail bereikbaar.


‘U wil toch ook dat de door u aangeschafte apparatuur optimaal werkt en dat u hier nog jarenlang plezier van heeft?  Een deskundige installatie is hiervoor essentieel. Onze specialisten monteren uw inbouwapparatuur , TV of geluidsinstallatie, zodat alles perfect werkt als we klaar zijn,’ meldt Koudijs.

Bereikbaar tijdens de lockdown

'Wij zijn gedurende de lockdown bereikbaar op de normale openingstijden. Bij ons langskomen in de winkel mag helaas niet, maar u kunt ons wel bellen: 020-6413006, of mailen: info@koudijsonline.nl Wij staan u graag te woord.'

Advies aan huis

Ook voor advies aan huis kunnen klanten tijdens de lockdown contact opnemen met Koudijs. 'Inmeten van de maten van uw inbouwapparatuur , maar ook voor advies welke TV of geluidsapparatuur voor u het meest geschikt is komen wij graag bij u langs.   Wij leveren en plaatsen dus nog steeds volgens de richtlijnen uw koelkast (ook inbouw), wasmachine, droger, vaatwasser (ook inbouw) televisie of geluidsapparatuur. Met name tijdens de lockdown wilt u natuurlijk dat alles in huis naar tevredenheid functioneert!

Koudijs: voor Beeld, geluid, witgoed, installatie, WiFi, Smart Home advies en ontzorging.

Koudijs BV                                     
Stationsstraat 22                           
1182JN Amstelveen                      
020-6413006                                 

Loewe Spectral Gallery Koudijs
Stadhouderskade 24A
1054 ES Amsterdam
020-3700055

Website: www.koudijsonline.nl
E-mail: info@koudijsonline.nl

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz