Nieuws

Gusto brengt stukje vrolijkheid in donkere tijden

Gusto brengt stukje vrolijkheid in donkere tijden

Amstelveen - Niet alleen is de lockdown verlengd, ook ligt het Oude Dorp in Amstelveen momenteel overhoop vanwege een ingrijpende straatrenovatie. Pizzeria Gusto in de Dorpsstraat vond dat het daarom wel eens tijd was voor een stukje vrolijkheid: de pizzeria heeft enkele strandstoelen in de opengebroken straat voor de deur neergezet om mensen een goed gevoel te geven.


De pizzeria krijgt veel leuke reacties op het initiatief, ook al is het natuurlijk zeker niet de bedoeling dat mensen er neerstrijken om een feestje te vieren. 

'Het is gewoon een gezellig gezicht nu het Dorp tijdelijk op de schop is en de lockdown voortduurt. We wilden de boel een klein beetje opvrolijken,' zegt eigenaar Ferry Kamphorst. Kamphorst verzekert klanten dat er geen zand in de pizza's komt en dat de kwaliteit van de pizza's zoals altijd onberispelijk is.

Hij hoopt ook dat na de lockdown klanten weer volop naar het straks gerenoveerde Oude Dorp komen om een hapje te eten en een biertje te drinken.

Gusto is tijdens de lockdown open voor take-away pizza's & frizza's De medewerkers gaan in ieder geval geen moment bij de pakken neerzitten (nou ja, misschien even dan:)

pizaa_beach.jpg

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz