Nieuws

Groepje 'kersthelden' bezorgt ouderen onvergetelijke kerstavond

Groepje 'kersthelden' bezorgt ouderen onvergetelijke kerstavond

Amstelveen – Een flink aantal Amstelveense ouderen is op kerstavond getrakteerd op een bijzonder & wonderlijk kerstdiner in het bovenhuis van Museum Jan van der Togt, zodat zij niet alleen kerst hoefden te vieren.


Een groepje 'kersthelden' bestaande uit ondernemers, politici en vrijwilligers spanden zich belangeloos in om samen met de gemeente, Participe Amstelland, het museum en vele anderen, de ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen en daar slaagde zij glansrijk in. De ouderen kwamen vanuit heel Amstelveen.

Na een voortreffelijk diner konden de genodigden vanuit het museum-appartement de kerstsamenzang op het plein in het Oude Dorp volgen, waarna zij keurig thuis werden gebracht. Het speciale kerstdiner werd bijzonder gewaardeerd door de aanwezigen.

Yvette van den Heuvel, Jessica Snoek, Linda du Prie, Jacinta van den Heuvel en Frederique Maring (bovenste foto) waren betrokken bij het bijzondere kerstdiner, maar deden het zeker niet alleen.  'We hebben heel veel hulp gehad en iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen.'

Naast diverse college- en raadsleden, zoals Wethouder Zorg Marijn van Ballegooijen (PvdA, onderste foto) en D66-raadslid Anne-Mieke van der Vet spanden ook de gemeente (Udo van Huis) en museummedewerkers zich in. 'We willen iedereen die heeft meegeholpen bedanken voor hun steun aan deze mooie kerstavond'. 

Marijn van Ballegooijen keek met de ouderen naar de kerstsamenzang na afloop van het diner van uit het museum-appartement.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz