Nieuws

Een vliegende start voor Bistro B

Een vliegende start voor Bistro B

Amstelveen - In september 2020 opende Bistro B haar deuren in het Oude Dorp van Amstelveen. Het was er al snel druk en de gasten genoten zichtbaar van de gezellige en ongedwongen sfeer. ‘Dit komt mede door de informele bediening’, vertelt eigenaresse Ellen Boon. Volgens haar maken de heerlijke gerechten van haar partner Paul elke avond weer tot een groot succes. ‘Het was echt een vliegende start.’


‘Toen we in september 2020 enthousiast de bistro openden, volgde helaas al snel in oktober een lockdown. Toch kijken we met een goed gevoel terug op onze eerste periode’, vertelt Ellen. ‘We vonden echt onze plek in het Oude Dorp dat ontzettend positief is ingesteld.’ De gesprekken die ze voerde met collega ondernemers evenals de initiatieven die werden aangegaan, hebben de eigenaren van Bistro B goed gedaan. ‘Inmiddels zit de vaart er weer goed in en zijn we enorm blij met het mooie, vergrote terras met heaters’, zegt Ellen trots.

Bistro gerechten met een twist
Bistro B is de ideale plek voor een gezellige avond uiteten. ‘De menukaart, met regelmatig een seizoensgebonden special, bestaat uit herkenbare bistro gerechten met een twist’, vertelt Ellen. ‘Simpel en eerlijk.’ Een uitgebreide borrelkaart mag natuurlijk niet ontbreken, want ook voor een lekker glas wijn of biertje van de tap bent u van harte welkom. ‘De wijnkaart bevat Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen. In onze voorraad(koel)kast hebben we mooie speciale wijnen staan. Tijdens onze zomervakantie hebben we onder andere langs de Moezel gewandeld en een voorraad Elbling meegenomen. Een bijzondere wijn of een wijn met een verhaal? Vraag er naar. Wij gaan geen uitdaging uit de weg”, aldus Ellen. Bovendien is er, buiten de kaart om, altijd wat speciaals te vinden. Dit geldt voor zowel het eten als de drankjes.

‘De ontspanning die mensen ervaren na de eerste slok van hun aperitief, het geluid van gelach aan de tafels, de aanblik van mensen die van het gerecht genieten, is waar we het voor doen’, zegt Ellen tot slot.

Iets te vieren?
De bistro is een zeer geschikte locatie voor het houden van besloten feesten en borrels. Vieren van verjaardagen, jubilea of netwerkbijeenkomsten, nagenoeg alles is mogelijk in overleg met Paul of Ellen.

 

Bistro B | Dorpsstraat 90 1182 JH Amstelveen | Tel: 020 822 6756 | www.bistrob.nl

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz