Nieuws

Doelbeleggen uit Amstelveen beste online vermogensbeheerder van NL

Doelbeleggen uit Amstelveen beste online vermogensbeheerder van NL

Amstelveen - Doelbeleggen.nl, een initiatief van de Amstelveense vermogensbeheerder Velthuyse • Mulder, heeft een prestigieuze Gouden Stier Award gewonnen en mag zich daarmee de beste online vermogensbeheerder van Nederland noemen.


Doelbeleggen.nl liet afgelopen week tijdens de  IEX Gouden Stier uitreiking 2018 partijen als Nationale Nederlanden, Evi Van Lanschot, Hof Hoorneman en Axento achter zich.

Drie keer scheepsrecht

Het was het derde jaar op rij dat Doelbeleggen.nl werd genomineerd voor een Gouden Stier Award. Drie keer bleek scheepsrecht tijdens de uitreiking in de Westerliefde-Westerunie te Amsterdam; Doelbeleggen.nl werd door een vakjury als allerbeste uitgeroepen en dus mocht de Award mee terug naar het kantoor in Amstelveen. Doelbeleggen is gevestigd in het voormalige pastoriegebouw van de Dorpskerk in het Oude Dorp van Amstelveen.

Erkenning

Tjade Groot, Hoofd Doelbeleggen.nl meldt erg verheugd te zijn met de overwinning: ‘Het sterke veld waaruit moest worden gekozen, geeft daarbij extra voldoening en erkenning. Wij denken dat onze unieke werkwijze samen met de frisse presentatie de doorslag heeft gegeven. Dit levert de klant namelijk gemak en, de bij beleggen broodnodige, gemoedsrust op’.

Doelmeter®

Bij Doelbeleggen.nl kan al vanaf 1 euro worden belegd op basis van een vooraf gekozen doel. De bijbehorende en unieke Doelmeter® controleert of beleggers daarvoor moet sparen of beleggen en zorgt vanaf dag 1 dat de beleggingen en het doel op elkaar aansluiten. De belegger stelt vijf parameters in: doel, eindbedrag, deadline, startbedrag en eventueel een maandelijkse bijdrage. De Doelmeter® laat meteen zien of het doel haalbaar is en blijft.

AFM

Doelbeleggen.nl is een handelsnaam van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer B.V. en staat als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz