Nieuws

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

Amstelveen - Koudijs is dé winkel voor toonaangevende merken op het gebied van beeld en geluid, witgoed en wifi . Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is dan ook een begrip in Amstelveen. Maar wie momenteel door het Oude Dorp rijdt, ziet een opvallend verschijnsel.. een compleet blauwe etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Eigenaren Steven en Marri-Anne lichten alvast een tipje van de ‘blauwe’ sluier op over de binnenkort te openen Blue Room.


Als je vroeger ook maar iets nodig had op het gebied van electronica, zoals huishoudelijke apparatuur, dan ging je vanzelfsprekend naar Koudijs. ‘Maar de markt verandert snel en dat merkten wij ook’, vertelt eigenaar Steven Koudijs. ‘Specialisatie is in zo’n innoverende markt onmiskenbaar. Vandaar dat wij op een gegeven moment besloten hebben om onze focus te leggen op beeld en geluid, witgoed en wifi .’ En met succes, want inmiddels is Koudijs het vaste adres van generatie op generatie als het om kwaliteit gaat. De winkel die door het publiek gekozen is als ‘Ondernemer van het Jaar’ is in goede handen van Steven en zijn zus Marri-Anne en zal in de toekomst met veel trots worden overgenomen door de zoons van Marri-Anne, Robin en Jeremy.

De klant ontzorgen
Steven legt uit dat je kwaliteitsproducten tegenwoordig overal kunt kopen, maar dat de meerwaarde van Koudijs zit in de service. ‘We verkopen high end merken én ‘ontzorgen’ de klant middels plaatsen, installeren, pro - grammeren en complete nazorg. En dat maakt ons werk juist zo leuk. We zijn namelijk een echt Amstelveens bedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat.’ ‘Ook sociaal belang is voor ons belangrijk en we zijn trots op onze grote en met name trouwe klantenkring’, vult mede-eigenaresse Marri-Anne aan.

The Blue Room
Koudijs volgt alle nieuwste ontwikkelingen op de voet en nodigt haar klanten uit om deze binnenkort zelf te komen ervaren in The Blue Room. Steven legt uit: ‘We tonen hier verschillende mogelijkheden om beeld en geluid te integreren in je interieur of zelfs volledig onzichtbaar weg te werken, zoals bijvoorbeeld een televisie achter een spiegel. En wat dacht je van speakers verstopt achter een schitterend (leren) behang. Ook zullen we laten zien wat er mogelijk is om de bediening en je huis Smart te  maken. Want gemak is waar het tegenwoordig allemaal om draait.’ Steven kan eindeloos vertellen over de waanzinnige innovaties. ‘Er is vandaag de dag overal een oplossing voor en in The Blue Room kan men dit nu eindelijk zelf ervaren.’

Wie nieuwsgierig is geworden naar de ‘mirror tv’ of ‘invisible speakers’ of wil ontdekken hoe je van je eigen huis een unieke omgeving kan maken middels Smart technologie, kan in november zelf deze nieuwste innovaties komen ervaren in The Blue Room.

Koudijs Amstelveen | Stationsstraat 18 – 22 1182 JN Amstelveen | 020-6413006 |info@koudijsonline.nl  | www.koudijsonline.nl  

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz