Nieuws

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen. 


'In tijden van de lockdown zijn we in goed familieberaad tot de conclusie gekomen dat met een tekort en te laat aan financiële ondersteuning het voor ons niet houdbaar was twee filialen in de lucht te houden', zo melden Ad, Bea en Babs van Gorkom van het familiebedrijf De Kapper op social media. 
 
Engels Creations wordt de opvolger in het Amsterdamse filiaal. De Kapper meldt dat baanbehoud gegarandeerd is voor het team in de Rijnstraat, hetgeen een belangrijke voorwaarde was voor De Kapper. 'We hebben nog maar eens goed in onze spiegels gekeken en besloten dat na 36 jaar het soms ook goed is iets los te laten. Zodat er straks weer ruimte ontstaat om ons weer verder creatief te kunnen ontplooien.'
 
Ad, Bea en Babs kijken er naar uit vanaf morgen weer klanten te ontvangen in het filiaal in de Stationsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen.
 
Onderstaand het bericht van De Kapper op social media:

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz