Nieuws

De Kapper in Oude Dorp nu verkooppunt Olcay Gulsen Beauty

De Kapper in Oude Dorp nu verkooppunt Olcay Gulsen Beauty

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.


De bekende onderneemster (mode, beauty, tv, entertainment) was onder de indruk van het recent vernieuwde filiaal van De Kapper in de Stationsstraat. Ze nam uitgebreid de tijd om de zaak te bekijken maar ook om lekker bij te kletsen, zoals dat natuurlijk hoort bij De Kapper.

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn dus nu ook verkrijgbaar bij het bekende Amstelveense kappersfiliaal., dat ook een zaak heeft in de Amsterdamse Rijnstraat.

Eigenaar van De Kapper, Babs van Gorkom, is ontzettend blij met de toevoeging van de stijlvolle beautylijn aan het kwalitatieve assortiment van De Kapper. Ze vond het geweldig dat Olcay persoonlijk langs kwam. Ook Ad van Gorkom, grondlegger van de kapperszaak, is blij dat De Kapper officieel partner en verkooppunt is geworden en kon het bezoek zeker waarderen.

Op de website van De Kapper (zie hier) is meer informatie te vinden over het bezoek van Olcay Gulsen en de  producten uit haar beautylijn.

olcay_dekapper2.jpg
Olcay en Babs.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz