Nieuws

De Bajes: Even voorstellen.. Hospitality Manager Ruby Werbata

De Bajes: Even voorstellen.. Hospitality Manager Ruby Werbata

Amstelveen - Hospitality Manager Ruby Werbata van de Bajes Boardrooms vertelt over het maatwerk
en professionaliteit die de Bajes Boardrooms biedt. 


Wat houdt het vak precies in?

Hospitality omvat veel meer dan een warm onthaal en uitstekende service. Samen met mijn team zetten we graag dat stapje extra om de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat maakt ons werk zo ontzettend leuk! Wij zeggen als team wel eens “nooit meer naar huis”.

Wat maakt de vergaderlocaties van De Bajes volgens jou uniek?

De Bajes Boardrooms staat voor maatwerk, dat is voor ons standaard. Iedere vergadering, workshop, brainstormsessie of presentatie is weer anders. Want the devil is in the detail! Onze gasten noemen het soms ‘on-Nederlands’ maar het is hier allemaal heel gewoon. Het gaat niet alleen om de ontvangst maar juist ook om de begeleiding gedurende de dag. Er staat altijd een Hospitality collega tot de beschikking van onze gasten om allerhande zaken te regelen en te helpen bij het soepel laten verlopen van de bijeenkomst. En dan niet te vergeten… de innerlijke mens! In overleg verzorgen we niet alleen, koffie, thee en water, maar ook smakelijke hapjes en drankjes. Een dag in De Bajes is een dag met beleving!

Een dag als Hospitality Manager

Mijn dagen? Die zijn best divers kan ik je zeggen! Van het regelen van een BBQ op ons private ‘Cavalli terras’ tot en met een wijnproeverij in private dining ‘La Piovra’. En van het organiseren van een fietstochtje in het Amsterdamse Bos voorafgaand aan de vergadering in één van de unieke vergaderlocaties tot en met een workshop suppen op de Poel na afloop van de vergaderdag. We bieden een scala aan out of the box activiteiten om een eventueel break out moment te kunnen faciliteren. Als mensen van ver komen regelen we hotelovernachtingen en eventueel (taxi)vervoer. Kortom, alles kan en niets moet!

Ruby.jpg

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz