Nieuws

'Canta KaraJoki Show ' trekt door Amstelveen

'Canta KaraJoki Show ' trekt door Amstelveen

Amstelveen - Met een opvallend lila gekleurde canta probeert Joki Beerendonk via de ‘Canta KaraJoki Show’ zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met Alzheimer. Gisteren trok Joki door Amstelveen met de Amstelveense volkszanger Ger Overmars in de canta.


Overmars trad jarenlang op tijdens de Amstelveense kerstsamenzang en is zeker geen onbekende in het Amsterdamse artiestencircuit. Hij treedt nog wekelijks op door het hele land en was dit jaar bijvoorbeeld te zien tijdens het Jordaanfestival.

Gisteren stapte hij bij Joki in de opvallende Canta. Op verzoek konden tijdens de rit, die via het Oude Dorp richting Uithoorn ging, liedjes worden aangevraagd. Tijdens de rit, die zoals alle ritten live via Facebook worden uitgezonden, werd gezongen, plezier gemaakt en gepraat over diverse onderwerpen en ondertussen geld ingezameld.

De opbrengsten van Canta KaraJoki Show  worden gebruikt voor het organiseren van muzikale middagen voor mensen met Alzheimer en hun naasten. Stichting Alzheimer krijgt ook een bedrag voor onderzoek naar Alzheimer op jonge leeftijd. Eind september was er al 17.000 euro binnen. De rit van Ger Overmars leverde zo'n 350 euro op.

Bekijk hieronder de rit van Ger Overmars in de Canta KaraJoki (FB):

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz