Nieuws

Bloemen voor Eveline dankzij zeer geslaagde Koningsdag

Bloemen voor Eveline dankzij zeer geslaagde Koningsdag

AMSTELVEEN - Bewoners en ondernemers van de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag. Groot en klein genoot van de gemoedelijke sfeer waar het Oude Dorp om bekend staat.


De feestvreugde lag niet alleen aan het weer maar had ook zeker te maken met de geweldige versiering. Maar liefs drie prachtige oranje bogen van ballonnen markeerden te toegang van het Oude Dorp. Daarnaast hingen er vele meters lange koorden met kleine en grote vlaggetjes compleet aan de gevels. Het zag er wederom weer prachtig uit!

Versiering

Dit werd voor het vijftiende jaar weer mogelijk gemaakt door Eveline van der Horst-Somers, die met haar man Edwin en hondje Eva in het Oude Dorp woont. De gehele versiering neemt zij met een zeer enthousiaste vriendengroep met heel veel plezier voor haar rekening. Tot en met vorig jaar was ook Lidy van Potterie zeer betrokken bij de organisatie.

De BIZ vond het dit jaar echt tijd voor een bedankje en heeft Eveline in de bloemen gezet. Daarnaast hebben de ondernemers ook de kosten voor hun rekening genomen. Dit deed Eveline met steun van de horeca namelijk ook altijd zelf.

Uitgeschakeld

Hoewel haar echtgenoot Edwin dit jaar was uitgeschakeld, waren Eveline en haar vriendengroep gewoon van de partij. Eveline sprak ook de mensen, die hadden afgeplakt, aan om het plakband te verwijderen en deelde vuilniszakken uit zodat de overgebleven spullen konden worden opgeruimd.

Dus Eveline en vrienden, namens de BIZ Oude Dorp hartelijk dank voor de prachtige Koninklijke versiering en natuurlijk beterschap voor Edwin.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz