Nieuws

BIZ steunt duurzame plannen van Amstelveen

BIZ steunt duurzame plannen van Amstelveen

Amstelveen - Amstelveen zet nu in op de toekomst. De gemeente wil duurzaamheid verankeren in alle beleidsterreinen met oog voor mens, natuur, en economie. Het doel is om de toekomstbestendige stad te ontwikkelen waar het nu en later prettig is om te wonen en te werken.


Om die reden werd op vrijdag 25 mei een workshop georganiseerd door de Gemeente Amstelveen en Circle Economy waarbij ondernemers uit de drie sectoren professionele dienstverlening, bouw en handel werden uitgenodigd.

Plannen

Voor wat betreft de sector handel waren namens de BIZ Oude Dorp José Evers en Ad van Gorkom aanwezig om te kijken naar de mogelijkheden voor duurzaamheid en bedrijfsafval in het Oude Dorp. Half juni zullen de plannen worden voorgelegd aan de gemeente en in september 2018 worden de resultaten gepresenteerd.

Tevens wordt dan de kick-off voor de pilots gepresenteerd. BIZ Oude Dorp hoopt natuurlijk dat zij de pilots mogen gaan uitvoeren. Een prachtige kans die ons wellicht wordt geboden, waarmee we het Oude Dorp nog leuker, mooier en groener kunnen maken voor bezoekers, bedrijven en bewoners, aldus de BIZ vertegenwoordigers.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz