Ondernemerz


Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34
1182 JE
Amstelveen
https://velthuysemulder.nl/
info@vmvb.nl


Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer

Het betere alternatief voor iedere bank: uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. Dat zijn de waarden waarop uw vermogen rendeert.

Velthuyse · Mulder heeft zich altijd toegelegd op het beheer van het vermogen van met name particuliere beleggers. Bij de oprichting van het bedrijf bleek al snel dat er een enorme behoefte is aan goede ondersteuning van particuliere beleggers. Terwijl bij institutionele beleggers vaak een zeer gestructureerd beleggingsproces werd gehanteerd, was dit bij particuliere beleggers lang niet overal het geval.

Gecertificeerde specialisten bieden sinds 2000 toegewijde service en maatwerk middels proactief vermogensbeheer vanaf € 100.000,–. Wij beleggen voor u voornamelijk in aandelen en obligaties en doen dat mede met een resultaatsafhankelijke vergoeding. Velthuyse · Mulder vermogensbeheer is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz