Ondernemerz


De Windroos
Stationsstraat 17-1
1182 JM Amstelveen
Amstelveen
http://www.dewindroos.com/
info@dewindroos.com


De Windroos

De Windroos ondersteunt (jong)volwassenen met een psychische kwetsbaarheid bij het vaststellen en het bereiken van een zelfgekozen richting in het leven. Studeren draagt bij aan het herstel en vergroot de kans op passend duurzaam werk in de toekomst. De Windroos biedt zelf geen onderwijsprogramma’s aan, maar geeft specialistische begeleiding bij het verkennen, kiezen, verkrijgen en het realiseren van een reguliere opleiding. Ook is er aandacht voor persoonlijke leerdoelen.

De organisatie is in 1994 opgericht door ouders, toen nog onder de naam Stichting Eén op Honderd. Gaandeweg is een geheel eigen werkwijze ontwikkeld, die beschreven is in het boek “de Windroosformule”. De Windroos heeft in 2009 de Ria van der Heijdenprijs gekregen voor haar vernieuwende en klantgerichte aanbod. De begeleiding wordt doorlopend ontwikkeld en bijgesteld op basis van de wensen van de deelnemers en de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De Windroos is HKZ-gecertificeerd. Dit betekent dat de organisatie goed georganiseerd is, deelnemers centraal stelt, continu werkt aan optimalisering van de begeleiding, betrouwbare resultaten presenteert en voldoet aan alle actuele wetten en kwaliteitsnormen.

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz