Ondernemerz


Chante Pie
Dorpsstraat 49
1182 JB
Amstelveen
www.chantepie.nl
info@chantepie.nl


Chante Pie

Chante Pie
Mooi in verscheidenheid.
Stijlvol, casual, stoer, vrouwelijk en sportief.

Voor alle stijlen kunt u terecht bij Chante Pie. Elk seizoen wordt de collectie zorgvuldig en enthousiast samengesteld door Linda, Glenny en Dayen, ieder met hun eigen smaak. Onze collectie is daardoor altijd verrassend en divers met designers-, en topmerken zoals Armani Jeans, Marc O’Polo, Ikks, Ana Alcázar en Rosemunde. Bovendien hebben we stijlvolle nederlandse merken zoals Belluna, Josephine & Co, Para Mi en sinds kort ook Oilily.

Het kleurenpalet bij Chante Pie toont veel neutrale tinten en klassieke donkere kleuren met hier en daar kleuraccenten. Van smaakvolle jurken tot aan stoere en tijdloze items. Van perfect zittende broeken en tijdloze basics tot aan bijpassende accessoires.

Kom eens langs in onze winkel gelegen in het Oude Dorp, het meest authentieke en gezelligste winkelstraatje van Amstelveen, en bekijk in alle rust onze nieuwe collectie. Met een kop koffie nemen we graag de tijd voor u om een mooie gaderobe samen te stellen. Altijd op basis van uw persoonlijke smaak en wat bij u past, want iedere vrouw is uniek!

Tot ziens bij Chante Pie.

www.chantepie.nl

 

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz