Agenda

Slapen in eigen stad
29 May

15:00


Slapen in eigen stad

Ontsnap een nachtje in je eigen stad!

Om de lokale hotelbranche te ondersteunen in deze moeilijke corona-tijden biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Beleef Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting te boeken in het weekeinde van zaterdag 29/ zondag 30 mei 2021.

Op zaterdag 29 mei 2021 bieden we inwoners de kans om tegen sterk gereduceerd tarief een nachtje in een van de deelnemende Amstelveense hotels door te brengen: slaap lekker in eigen stad dus.

Overnachting plus ontbijt

We weten allemaal dat de coronacrisis ook de hotelbranche in Amstelveen hard heeft geraakt dus met deze speciale nacht hopen we  de hotels te kunnen steunen: al vanaf 40 euro maak je kennis met een heerlijke overnachting inclusief een lekker ontbijt natuurlijk. En je kan je uitje natuurlijk ook compleet maken door als hotelgast van een diner te genieten (ovbv dan geldende corona-maatregelen).

Maak kennis met hotels in Amstelveen

Door de coronaperiode heeft de AmstelveenZ Restaurantweek dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Met een voordelige hotelovernachting bieden we inwoners daarom de kans om een van de vele leuke, fraaie en verrassende hotels in Amstelveen te leren kennen. Wil jij een nachtje toerist in eigen stad worden? Boek dan snel jouw kamer! En je steunt daarmee natuurlijk de lokale hotels!

De nacht in eigen stad wordt gesponsord door AmstelveenZ en Beleef Amstelveen.

Bekijk hieronder de deelnemende Amstelveense hotels en reserveer voor 29 mei 2021!

Sharing is caring:

Secretariaat Biz Oude Dorp
Stationsstraat 16
1182 JN
Amstelveen

info@oudedorp.biz